Welkom bij Eet Regionaal

log inx

Als u een account bij ons heeft, logt u dan alstublieft in.

Een account aanmakenx

* Vereiste Velden

Terug naar Inloggen

Uw Wachtwoord Vergeten?x

Voer hieronder uw e-mailadres in. U ontvangt een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

* Vereiste Velden

Terug naar Inloggen

Wie zijn wij?

Eet Regionaal is een webwinkel in streekproducten. Producten van boeren en telers uit de Achterhoek en omgeving zijn hier eenvoudig op één plek beschikbaar. We werken samen met een groot aantal boeren, tuinders, bakkers, slagers en andere producenten uit de regio. Onder de kop leveranciers vind je terug welke dit zijn. Gert Smits is de drijvende kracht van Eet Regionaal. Hij is één van de leveranciers en zijn landwinkel fungeert als afhaalpunt. Hij maakt de pakketten gereed en brengt ze naar de overige afhaalpunten.

Waarom onze streekproducten?

  • Onze producten zijn heel vers, doordat ze maar een kleine afstand hoeven af te leggen van het land naar de klant.
  • Door deze korte afstand gaat er geen geld naar extra vervoer of opslag, waardoor leveranciers hun producten voor een goede prijs kunnen aanbieden.
  • Bij onze streekproducten is altijd duidelijk waar het vandaan komt.


Bestellen
Op de webshop bestel je gemakkelijk al je dagelijkse boodschappen. Onder producten of via leveranciers vind je alle verschillende streekproducten die door Eet Regionaal worden aangeboden. Als je klaar bent met winkelen, geef je aan bij welk afhaalpunt je je boodschappen wil afhalen en reken je alles in jouw online winkelwagen af via Ideal. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail. Wij starten vervolgens met het oogsten, plukken en verzamelen van al jouw boodschappen. Als je een account hebt aangemaakt, wordt je bestelling opgeslagen voor een volgend bezoek.

Klik op de betreffende tekst om direct naar ons product - of - leveranciers overzicht te gaan

Afhalen
Als je vóór 15.00 uur bestelt, kun je de dag erna je bestelling tussen 13.00 en 18.00 uur ophalen bij één van onze drie afhaalpunten (behalve op zondag). Op zaterdag kan dat bij Tap-Punt in Miste en bij Smits in de Heurne tot 16:00 uur., bij Weenink kan het op zaterdag tot 18:00. 

Afhaalpunten
Je kunt de boodschappen ophalen bij één van de volgende adressen:

  • Tap-Punt is te vinden aan de Misterweg 209, Miste, een plek waar eeuwenlang handel werd gedreven. Vroeger was hier o.a. een postkantoor, een hengstenhouderij, een pension en een boerderij, waarvan in de voormalige schuur het afhaalpunt is.
  • Landwinkel Smits is te vinden aan de Lage Heurnseweg 35, De Heurne. Smits is gespecialiseerd in het kweken en bewerken van verschillende groenten. Hoog in het vaandel staat dat de groenten vers en van hoge kwaliteit worden geleverd. In de landwinkel is persoonlijk contact erg belangrijk.
  • Kaasboerderij Weenink is te vinden aan de Eimersweg 3, Lievelde. Op de zuivelboerderij van de familie Weenink worden kazen en zuivelproducten van melk van eigen koeien gemaakt. De landwinkel is gevestigd in de oude boerderij.


Contactgegevens:
Eet Regionaal
Lage Heurnseweg 35
7095 AL De Heurne
E-mailadres: info@eetregionaal.nl  
Telefoonnummer: 06 5460 85 48

 

Klik op de betreffende tekst om direct naar ons product - of - leveranciers overzicht te gaan